Amazon Web Services duidt De Cronos groep aan als eerste reseller in België.

De Cronos Groep en dochterbedrijven Lighthouse en Cloudar zijn sinds 1 februari 2015 de eerste officiële reseller van Amazon Web Services (AWS) in België. Met deze overeenkomst zet AWS haar eerste fysieke stappen op de Belgische markt. De dienst was reeds eerder beschikbaar in België maar nu heeft de aanbieder van cloud diensten ook een partner die kan instaan voor verkoop en implementatie van hun oplossing in ons land.

Het partnership dat Cronos Groep hiermee aan gaat stelt hen in staat om als IT integrator aan de klanten een zo breed mogelijk gamma aan Cloud Services aan te bieden. Met Lighthouse en Cloudar heeft de groep twee spelers in huis die zowel kunnen instaan voor platform onafhankelijk advies als het ontwerpen en beheren van cloud oplossingen. 


Over Lighthouse:
Lighthouse werd binnen de Cronos Groep opgericht om evangelisatie te doen rond Cloud en om er op een vendor onafhankelijke manier advies en consultancy rond te verlenen.

Over Cloudar:
Cloudar heeft als missie om klanten bij te staan met kennis van zaken in het ontwerpen en beheren van een schaalbare IT infrastructuur in de cloud. 

Luc Van Haver

Cloud Advisor, Lighthouse

Senne Vaeyens

Managing Partner, Cloudar

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be