Artcore Society, Rhinox, Ohana, Glow en Modulab gaan op in Celestial Group

Samensmelting van expertises om phygital experiences op de kaart te zetten

“Celestial things happen when exceptional companies join forces”

Dat is wat Maarten Serneels enkele maanden geleden voor ogen had toen hij digital agency Artcore Society uitbreidde met content creatie studio Ohana. Eerder nam Artcore ook evenementenbureau Glow onder zijn vleugels en aansluitend bundelde het de krachten met Rhinox, een bedrijf gespecialiseerd in AR/VR simulaties en trainings onder leiding van Bert Waltniel. Celestial Group werd geboren, een samensmelting van bedrijven met verschillende expertises om samen een overstijgend resultaat bekomen. 

Het doel van Celestial Group is om klanten te voorzien van een totaalpakket aan kwalitatieve en innovatieve oplossingen binnen alle aspecten van company branding, marketing, web, 3D en AR/VR. Hoewel nog maar pas gelanceerd, toont Celestial Group zich nu al een meerwaarde voor klanten en de bedrijven die er deel van uitmaken. Zo hebben Ohana en Artcore Society ED TV (edtv.be) op poten gezet in samenwerking met James Cooke én is er momenteel een project in de maak voor Mediamarkt dat de expertise van zowel Artcore Society, Rhinox als Glow samenbrengt.

Celestial Group hanteert een heldere manier van werken. Men analyseert de noden van de klant op groepsniveau om vervolgens de meest gepaste expertises te bundelen en naar voor te schuiven. Het resultaat is een oplossing op maat om de wensen van hun klanten te vervullen met iets dat werkt en écht alle verwachtingen inlost. Celestial Group focust sterk op het “phygital” gegeven. De samenvoeging van fysiek en digitaal is wat mensen verwachten: een oplossing die zich aanpast aan actuele noden en interesses en bovendien overal beschikbaar is. Celestial Group maakt dat waar: Geen aparte eilanden, maar een groep van experten die samen exceptionele projecten neerzetten.

Laury Willems

Artcore Society

Pauline De Smet

Marketing & Communication Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be