Cloudar behaalt de prestigieuze AWS Migration Competency.

Eerste AWS Premier Consulting Partner met hoofdzetel in de BENELUX die deze mijlpaal bereikt.

Cloudar, een Belgische AWS Premier Consulting Partner, heeft vandaag bekend gemaakt de prestigieuze Amazon Web Services Migration Competency Delivery Partner Status behaald te hebben. 

Het AWS Migration Competency Partner Programma erkent AWS partners die aangetoond hebben te beschikken over de technische bekwaamheid en uitgebreide ervaring die nodig is om hun klanten doorheen hun Digitale Transformatie te loodsen en te ondersteunen in elk stadium van de cloud-migratie. Dit ongeacht de grootte, strategie en complexiteit. Dankzij haar ruim uitgebouwde klantenbestand en beproefde aanpak in het migreren van zakelijke functionaliteit en workloads, heeft Cloudar bewezen in staat te zijn eender welk migratieproject met succes te voltooien. 

Het slagen voor deze diepgaande, onafhankelijke AWS Migration Competency Partnership audit is opnieuw een bewijs van Cloudar’s expertise en toewijding aan het succes van haar klanten.

Cloudar is de eerste AWS Premier Consulting Partner met hoofdzetel in de BENELUX die deze prestigieuze AWS Migration Competency Delivery Partner status behaald heeft. 

Cloudar maakt al sinds 2014 deel uit van het APN Network en heeft zich steeds uitsluitend toegespitst op AWS. Deze 100% focus op één specifieke Cloud aanbieder stelt Cloudar in staat uit te blinken in haar werk en heeft bijgedragen tot een sterke en betrouwbare relatie met AWS. 

In nauwe samenwerking met AWS, neemt Cloudar deel aan verschillende AWS Partner programma’s en heeft het ook al heel wat AWS Competencies behaald (AWS Solution Provider, Managed Service Provider, Well-Architected Partner, Immersion Days Partner, DevOps Competency, Government Competency). 

Alle Cloudar engineers bezitten één of meerdere AWS certificaten, waarvan velen een AWS Specialty Certificaat (Security, Advanced Networking, Big Data).

Eind 2018 heeft Cloudar als eerste bedrijf met hoofdzetel in België de AWS Premier Consulting Status behaald. In datzelfde jaar heeft Cloudar ook het ISO/IEC 27001 Certificaat behaald: dit wordt internationaal erkend en vooropgesteld als de standaard voor informatiebeveiliging.

Het behalen van de AWS Migration Competency is een grote mijlpaal voor Cloudar: het erkent niet alleen haar migratie-strategie, maar eveneens de deskundigheid om de gemigreerde omgevingen daarna te beheren dankzij haar officiële AWS Managed Services Provider status. 

 

Nele Claes

Cloudar

Pauline De Smet

Marketing & Communication Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be