Cronos Groep medewerkers bundelen hun krachten bij Warmste Kerstmarkt

Van een hackaton in Rwanda tot knuffelen in warme onesies

Op donderdag 21 december organiseert De Cronos Groep voor en door haar medewerkers de tweede editie van de Warmste Kerstmarkt. De bedoeling is dat alle initiatieven voor de verschillende goede doelen gebundeld worden. Het groepsgevoel, de teamsfeer en het engagement van de medewerkers staan hierbij centraal. Dat laatste springt er enorm uit. Verschillende medewerkers willen zich engageren voor het goede doel. Het is dan ook in dat kader dat de Warmste Kerstmarkt is ontstaan. 

“Tijdens deze periode van het jaar en in het kader van de Warmste Week, merken we dat onze medewerkers een extra steentje willen bijdragen. Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om hier meer mee te doen vanuit de groep. Op die manier is de Warmste Kerstmarkt ontstaan voor en door medewerkers waarbij iedereen de kans krijgt om geld in te zamelen voor zijn zelf gekozen goede doel. Het Mobility Center wordt voor één dag omgetoverd tot kerstmarkt. " vertelt Veerle Rovers - Employee Benefits Manager

Voor deze tweede editie zijn er alweer verschillende initiatieven om u tegen te zeggen. Zo zal de Meraki-academie, de Cronos school voor hooggeschoolde IT’ers met een migratieachtergrond gerechten uit het Midden-Oosten serveren ten voordele van Al-Ikram. Deze organisatie zet zich in voor kansarmen, vluchtelingen, daklozen en mindervaliden, om de toenemende armoede in Antwerpen te bestrijden. Naast Oosterse gerechten, staan er verschillende andere maaltijden op het menu zoals pannenkoeken, croques, quiches, broodjes en soepen, allemaal ten voordele van verschillende goede doelen. 

Naast al dat lekkers, wordt er ook een heuse hackaton georganiseerd in Rwanda. Daar organiseert Silverback de warme actie ‘Hack for the World’. Ze doen dit ten voordele van Licht voor de Wereld, een ngo die blindheid bestrijdt in Afrika. Mensen uit de IT-sector gaan gedurende één dag samen op zoek naar software-oplossingen voor het Kabgayi oogziekenhuis dat de ngo er ondersteunt. Op de Warmste Kerstmarkt kunnen medewerkers vanop afstand via Slack communiceren.  

Medewerkers kunnen ook een professionele LinkedIn profielfoto laten maken ten voordele van Coda, een organisatie die zich inzet voor palliatieve zorg.

Tenslotte staat er een team klaar met warme onesies om medewerkers te knuffelen die het koud hebben en dit ten voordele van Sasel, een onderwijsproject dat zich inzet voor de gemeenschap van El Salvador. 

Katrien Hennin

PR Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be