Cronos Groep opent haar vestiging in de StartupVillage met de Pop-Up Class

Innovatie en ondernemerschap worden samengebracht in het hart van Antwerpen

Binnen de muren van de StartupVillage huisvest de Cronos Groep haar initiatief 'The CoFoundry', een accelerator voor groeiende innovatieve ondernemingen. Daarnaast zullen o.a. de startups van BlueHealth Antwerp, een samenwerking van de Cronos Groep met de stad Antwerpen, op de vloer een plekje vinden.

De groep geeft het startschot van haar aanwezigheid in de StartupVillage met de Pop-Up Class. Beginnende en ervaren ondernemers inspireren jong talent met verhalen over hun successen en uitdagingen. Ook dit jaar zullen er straffe sprekers de revue passeren zoals Jan Eelen, Sven Nys en Murielle Scherre. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Bert Van Wassenhove sluit de Pop-Up Class op 14 oktober af met de uitreiking van zijn persoonlijke startup awards, De Vitesse. Voor het tweede jaar op rij wil hij zo veelbelovende startups een persoonlijk duwtje in de rug geven.

“Wij zijn heel enthousiast om hier vanuit het hart van de stad te kunnen samenwerken aan het succes van groeiende ondernemers. Ons doel is om samen bedrijven te bouwen voor de volgende generatie.” vertelt Bert Van Wassenhove – medeoprichter van The CoFoundry.

De Pop-Up Class vindt plaats van 3 t.e.m.14 oktober in De Serre (benedenverdieping) van de StartupVillage, Lange Gasthuisstraat 29 te Antwerpen. Meer info en het volledige programma kan je terugvinden via popupclass.be. 

De StartupVillage is een initiatief van de stad Antwerpen om de snelgroeiende startup scene te versterken. Het is de plaats bij uitstek waar startups, grote bedrijven, mentors en investeerders elkaar ontmoeten in business waarbij innovatie voorop staat. 

Bert Van Wassenhove

Medeoprichter, The CoFoundry

Katrien Hennin

PR Manager, Cronos Groep

Saskia Neirinckx

Persverantwoordelijke , Pop-Up Class

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be