Cronos Groep verlicht Leuven Night Run

Cronos Leuven breidt uit en zet dit in de verf tijdens Leuven Night Run

De Cronos Groep wil haar vestiging in Leuven graag verder uitbouwen. De sponsoring van dit event zorgt voor extra visibiliteit binnen het kader van de waarden van de groep. De Cronos Groep staat immers voor innovatief ondernemerschap waarbij werklust en doorzettingsvermogen centraal staan.

Al meerdere jaren zijn er verschillende Cronos bedrijven gevestigd in Leuven, o.a. Faros (IT consulting), Calibrate (360° weboplossingen) en Comark (behavioral marketingoplossingen). Het is de bedoeling om nieuwe medewerkers aan te trekken. Met de hoofdlampjes bij Leuven Night Run wil de groep dit (letterlijk) in de kijker zetten.

Cronos Leuven breidt met andere woorden uit. Een mooi voorbeeld hiervan is Craftworkz, vier jonge ondernemers met een duidelijke visie, het bouwen van prototypes.

“We zijn uitermate trots dat we jonge ondernemers zoals Craftworkz kunnen helpen bij het uitbouwen van hun onderneming. “ vertelt Stefan Croimans, Business Development Cronos Leuven.

De Leuven Night Run vindt plaats op 27 augustus 2016 en neemt je bij valavond mee doorheen het historische hart van de stad. Je kan kiezen voor een afstand van 3km (family run) of 10 km.

Katrien Hennin

PR Cronos Groep, Cronos Groep

Stefan Croimans

Business Development , Cronos Leuven

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. 



Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be