iBizz en Portico bundelen hun krachten

Per 1 januari 2017 is Portico Consultancy, gevestigd in Amsterdam, overgenomen door De Cronos Groep. Hiermee breidt de groep haar netwerk uit in Nederland. Portico wordt onderdeel van iBizz, de IBM cluster van De Cronos Groep. Met deze overname bestaat iBizz nu uit ruim 70 medewerkers gespecialiseerd in verschillende disciplines zoals Digital Experience, Watson, Mobile, Collaboration, Chatbots en Blockchain.

“Met Portico Consultancy versterken wij ons IBM portfolio met veel kennis en ervaring omtrent IBM Digital Experience en een ruim klantenbestand in Nederland en België. Daarnaast zorgt deze overname voor een eerste stap naar de Nederlandse uitbreiding van bestaande business units zoals Optis en Craftworkz.”, zegt Sam Bambust - Managing Partner iBizz - De Cronos Groep.

Portico Consultancy zal op haar beurt in staat worden gesteld om de ambitieuze groeidoelstellingen in Nederland maar ook in België te verwezenlijken. “Met de kernactiviteiten van Portico bij het ontwikkelen en bouwen van innovatieve portalen en apps, is de bundeling van krachten van beide bedrijven een logische stap voorwaarts.”, aldus Dennis Rot - oprichter en Managing Partner Portico Consultancy.

“De combinatie met De Cronos Groep zorgt ervoor dat wij ons team nog sneller kunnen laten groeien en onze oplossingen verder kunnen blijven ontwikkelen, wat meteen in het voordeel speelt van onze klanten.” vertelt Harmen van der Kooij - Managing Partner Portico Consultancy.

Portico Consultancy werd opgericht in 2004 en onderscheidt zich in de markt door het bouwen van next generation portalen en apps voor verschillende doelgroepen en industrieën. Denk hierbij aan interne medewerkersportalen en klantenportalen. Het bedrijf is actief in verschillende landen zoals Engeland, Spanje en België, in onder andere de bank- retail- en overheidssector.

 

 

Katrien Hennin

PR Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be