Koen Van Impe naar Cronos groep

Koen Van Impe, ex-ceo van Ogilvy België, start bij de Cronos groep. Hij gaat daar bouwen aan een nieuw netwerk voor het aanbieden van marketing services voor adverteerders. De focus ligt daarbij op het samenbrengen van technologie en marcom expertise in een gezamelijk aanbod naar adverteerders.

Cronos is de grootste technologie service provider in België en startte onder andere in 2012 het Heaven Can Wait agency eco-systeem op. Dit netwerk heeft reeds vele mooie bedrijven opgeleverd waaronder Little Miss Robot, Monkeyshot, Peel, Farmboy, Supermachine, Walkie Talkie, Mirror Mirror en meer recent Wonderland, Knight Moves, Nocomputer en RauwCC in Rotterdam.

Koen Van Impe is niet aan zijn debuut toe als het gaat over het samenbrengen van marketing en technologie. Zo startte hij zijn eigen database marketing agency en was hij een pionier in e-CRM en e-mail marketing. "Het is uitermate interessant om samen te werken met mensen die technologie en innovatie écht in hun DNA hebben. Bovendien is er bij Cronos al heel wat creatief talent. Vanuit die optiek zetten we nu een nieuw netwerk model op waarbij we adverteerders op een relevante manier kunnen ondersteunen in al hun communicatie behoeften doorheen een digitaal transformatie proces."

Koen Van Impe gaat meteen van start en zal samen met Sven Luyten, één van de oprichters van Heaven Can Wait, bouwen aan dit nieuwe netwerk binnen de Cronos groep.

Koen Van Impe

De Cronos Groep / Heaven Can Wait

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be