“Ne me quitte pas!”

Actrice Lea Witvrouwen doet samen met Noblito vzw een warme oproep voor meer solidariteit naar ouderen. “Laat me net nu niet in de steek!”

Bij kwetsbare senioren piekt eenzaamheid vanaf de leeftijd van 80 jaar. Meer nog dan voor anderen is het voor hen moeilijk om uit zichzelf stappen te zetten die eenzaamheid kunnen voorkomen of verhelpen. Als oudere in een woonzorgcentrum krijg je sowieso al weinig aandacht. In deze verwarrende tijden wordt dat alleen maar erger. Vandaar deze warme oproep: "Bel me, schrijf me, knutsel me, mail me, steun mij en steun mijn partner die mij nu niet kan komen bezoeken. Laat me net nu niet in de steek." En vergeet de ouderen in jouw omgeving ook niet! Kleine dingen maken een wereld van verschil! 

Patrick Dillen, oprichter van Noblito, licht toe: 

Verbinding als remedie tegen eenzaamheid. Bij Noblito staat de kwetsbare mens centraal. De positieve aspecten zitten in de kleine dingen des levens: een babbeltje, een bloemetje of een kaartje, een telefoontje, een fotootje, een kleine blijk van aandacht, ... Noblito zorgt voor bewustzijn en wil meer aandacht voor ouderen. Vandaar deze warme oproep tot solidariteit. 

Bart Verbeeck (Showbizz Bart) gaf zijn mening al eerder in een uitzending van de Zevende Dag: 

Woonzorgcentra zouden paleizen moeten zijn waar we mensen in de laatste jaren van hun leven als koningen en koninginnen behandelen. En dat is natuurlijk niet alleen de taak van de overheid, maar van ons allemaal. Overlaad ouderen met liefde en zorg. Zonder hen was er nu niets!

OVER NOBLITO

Noblito wil op een vernieuwende en innovatieve manier netwerken rond kwetsbare ouderen opzetten. Mensen eraan laten herinneren om af en toe eens contact op te nemen met onze ouderen. 

Patrick Dillen

Oprichter Noblito, Noblito

Katrien Hennin

PR Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

[email protected]

www.cronos-groep.be