Skip to Content
OH Leuven & De Cronos Groep bouwen samen aan de “club van de toekomst”.

OH Leuven & De Cronos Groep bouwen samen aan de “club van de toekomst”.

Voetbalclub OH Leuven en De Cronos Groep sluiten strategisch samenwerkingsverband af.

Leuven – 31 juli 2020: OH Leuven, Inspire Sports en De Cronos Groep zijn een strategische samenwerking aangegaan die gericht is op technologie en innovatie. De club wil zichzelf transformeren tot een datagedreven sportorganisatie: “De samenwerking tussen een voetbalclub en een grote innovatiespeler is een eerste mijlpaal in ons plan. We hopen meer samenwerkingen op te zetten met bedrijven en instanties die zich richten op innovatie.”

OH Leuven, Inspire Sports en De Cronos Groep zijn een strategische samenwerking aangegaan die gericht is op technologie en innovatie. De club wil een datagedreven sportorganisatie zijn en zal dit realiseren met de hulp van zijn nieuwe innovatie-partners.

EEN CLUB MET EEN VISIE

Wim Vanden Driessche - Managing Director Inspire Sports, onderdeel van De Cronos Groep: “Tijdens onze eerste gesprekken werd al snel duidelijk dat OHL een overtuigende visie en strategie heeft over hoe de club van de toekomst eruitziet. Ze zijn zich ook bewust van de rol die technologie en data hierin spelen waardoor ze voor ons een ideale partner zijn.”

EERSTE MIJPLAAL 

Peter Willems - CEO OH Leuven: “We zijn verheugd Inspire Sports en De Cronos Groep aan te kondigen als strategische partners in ons innovatieproject. Met Leuven zitten we tenslotte in het bruisende hart van innovatie en technologie. We willen dit gebruiken om de club van de toekomst te worden. De samenwerking tussen een voetbalclub en een grote innovatiespeler is een eerste mijlpaal in ons plan. We hopen meer samenwerkingen aan te gaan met bedrijven en instanties die zich richten op innovatie.”

Contacteer ons
Wim Vanden Driessche De Cronos Groep/ Inspire Sports
Pauline De Smet Marketing & Communication Manager, De Cronos Groep
Wim Vanden Driessche De Cronos Groep/ Inspire Sports
Pauline De Smet Marketing & Communication Manager, De Cronos Groep
Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. De Cronos Groep
Veldkant 33A
2550 Kontich