Primeur voor Cronos-bedrijf Agile Architects: Als eerste en enige bedrijf in België geaccrediteerd voor Open Agile Architecture ™ training courses

In het huidige snelle en complexe zakelijke landschap is het belangrijker dan ooit voor organisaties om professionals te hebben die verschillende aspecten van technologie en business kunnen samenbrengen om hun doelen te bereiken. Deze professionals staan bekend als Enterprise en Solution Architecten en zij maken gebruik van een diep begrip van business requirements, technologische trends en industry best practices om succesvolle resultaten te creëren.

Agile Architects is een IT-consultancy bedrijf (onder de Cronos Groep) gespecialiseerd in die Enterprise en Solution Architecture. Met hun Agile Architects Academy zijn ze toegewijd om studenten te voorzien van de hoogste kwaliteit training en opleiding in Enterprise en Solution architectuur. De cursussen worden gegeven door ervaren architecten die praktische ervaring hebben met het ontwerpen en implementeren van complexe systemen voor een breed scala aan industrieën. 

"Als ervaren architecten weten we uit eerste hand dat de vraag naar professionals die een brug kunnen slaan tussen business en technologie, alsmaar blijft stijgen. Daarom is het met de Agile Architects Academy ons doel om de volgende generatie uit te rusten met de tools en expertise die ze nodig hebben om innovatie te stimuleren, succesvolle teams te bouwen en echte waarde te leveren aan hun organisaties." – Evert Deweer, Managing Partner en Enterprise Architect bij Agile Architects

Een van de cursussen die wordt gegeven door de Academy, is de Open Agile Architecture™ Training Course. Deze training mag enkel worden gegeven door bedrijven die door The Open Group™ worden geaccrediteerd. Op dit moment is dit voor Agile Architects binnen België dan ook een unicum, aangezien zij het enige bedrijf zijn die deze accreditatie mochten ontvangen. 

De Open Group Accredited Training Course Providers zijn dan ook professionele organisaties met een bewezen staat van dienst in het leveren van kwalitatief hoogstaande trainingen. Kortom, de accreditatie van The Open Group is een teken van zekerheid voor kandidaten en hun werkgevers dat je de juiste theorie en inhoud wordt aangereikt, met behulp van competente trainers en uitgebreide materialen in een geschikte leeromgeving.

Iedereen met interesse in de Agile Architects Academy of de verschillende trainingen die worden gegeven, kan terecht op hun website: https://www.agilearchitects.be/academy/

Pauline De Smet

Marketing & Communication Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be