Word peetouder van een robot en help zo Amelie op haar technologisch avontuur!

Waarom wachten tot later, als technologie dat niet doet? Want jong geleerd is jong gedaan.

Hallo, mijn naam is Amelie. Net als de meeste kinderen van mijn leeftijd ben ik erg nieuwsgierig, en is elke dag een nieuwe ontdekking. Vooral technologie vind ik erg boeiend. Ongelooflijk wat daar allemaal mogelijk is! Maar soms is het me toch wat te ingewikkeld, of wordt het wat veel. Gelukkig heb ik steeds Wolfje aan mijn zijde, mijn trouwe metgezel in mijn zoektocht naar de wonderen van technologie. En geraken we er samen toch niet uit? Dan kunnen we nog altijd beroep doen op de tientallen lieve robotjes die elk hun eigen rol spelen in deze digitale wereld. Zij zijn pas échte helden!

Net omdat technologie en ICT zo boeiend - maar niet altijd vanzelfsprekend - zijn, vind ik het belangrijk dat ook andere kinderen ervaring kunnen opdoen met de mogelijkheden en toepassingen ervan. Want ik vind: jong geleerd is jong gedaan! De robotjes en ik willen er dan ook mee voor zorgen dat dit mogelijk gemaakt wordt, maar we kunnen dat helaas niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen bij onze missie om alle kinderen voor te bereiden op de technologische en digitale wereld van morgen!

Hoe kan jij nu helpen? Wel, door peetouder te worden van één van mijn schattige robotvriendjes. Want zo steun je de vzw Digitale Wolven, een organisatie die workshops organiseert waarbij kinderen en jongeren kunnen kennismaken met nieuwe technologieën én er zelf mee aan de slag gaan. En geef toe: peetouder worden van een robotje, wie kan dát zeggen? Het beste nieuws is: peetouder worden kan al vanaf 100 euro per jaar! Leer de robotjes alvast kennen op www.digitalewolven.be/sponsor en kom er meteen ook alles te weten over de voordelen van zo’n peterschap.

Haast je, want het avontuur begint vandaag!

Ja, je leest het goed. Sinds kort kan je niet alleen van een koala of giraf, maar ook van een robot peetouder worden. De vzw Digitale Wolven lanceerde namelijk hun nieuwe sponsorconcept, waarbij zowel bedrijven als particulieren peetouder kunnen worden van één van de tientallen robotjes. Op die manier steunen ze Digitale Wolven, die workshops rond ICT en technologie organiseren voor kinderen en jongeren. Het peterschap zorgt er dus mee voor dat jongeren voorbereid zijn op wat de digitale en technologische revolutie de komende decennia nog zal brengen.

Er zijn in totaal maar liefst 33 verschillende robotjes. Ze hebben elk een eigen naam en een specifiek karaktertje. Ook de prijs van het peterschap verschilt tussen de robotjes. Je kan al peetouder worden vanaf 100 euro per jaar, maar er zijn ook robotjes ter waarde van 200, 500, 1000, 5000 en 10000 euro per jaar. Uiteraard zijn er, naast een persoonlijk peterschapscertificaat, ook andere voordelen aan dat peterschap verbonden. Deze gaan van speciale gadgets tot vermeldingen op de website en gratis workshops. Als bedrijf is het peterschap natuurlijk ook fiscaal aftrekbaar.

Cindy Smits

Digitale Wolven vzw

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. 



Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be