Meer dan 100 Cronos medewerkers aan de start van de legendarische Dodentocht

Cronosieten zetten traditie van Dodentocht verder

Voor de Cronos Groep is fysieke en mentale veerkracht cruciaal. Een deelname aan de Dodentocht is hiervoor de ultieme test. Dat is voor een hondertal medewerkers (incl. ondersteuners) een goede reden om hieraan deel te nemen. Collega's leren elkaar op een andere manier kennen waarbij hun doorzettingsvermogen op de proef gesteld wordt.

Iedereen heeft zo zijn eigen reden om mee te doen. Sommigen stappen voor het goede doel, bijvoorbeeld het Berrefonds. Zo kan je voor hen een vast bedrag of per afgelegde km sponsoren. Er zijn ook teams die de eerste 10 km lopen.

Vanuit de groep wordt er extra ondersteuning aangeboden. Vrijwillige collega’s staan klaar met eten, drank en de nodige verzorging. Daarnaast hebben de stappers begeleiding gekregen ter voorbereiding van de tocht in samenwerking met Kjell De Hondt.

"Vroeger was dit een jaarlijkse traditie en dit willen we nu graag verder zetten." vertelt Jef De Wit - oprichter van de Cronos Groep.

“De Dodentocht geeft ons het authentieke gevoel waar de Cronos Groep is mee opgebouwd.” zegt Ingrid Rhode - verantwoordelijk voor de organisatie binnen de groep.

De Dodentocht vindt plaats op 12 augustus. Het doel is om binnen 24 uur een parcours af te leggen van 100 kilometer door Klein-Brabant. Het evenement is geen wedstrijd en het uitlopen van de tocht is al een doel op zich voor de meeste deelnemers. Het wordt georganiseerd door de vzw 100 km Dodentocht® Kadee Bornem.

Bert Van Wassenhove

Persverantwoordelijke Cronos, Cronos

Ingrid Rhode

Verantwoordelijke organisatie Dodentocht Cronos

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be