Sleutels tot succes: een inspiratiedag voor cursisten uit het tweedekansonderwijs (CVO) en Syntra studenten

Op maandag 19 februari organiseert De Cronos Groep in samenwerking met Give a Day een inspiratiedag voor cursisten uit het tweedekansonderwijs (CVO) en Syntra studenten. In verschillende sessies bij Ter Elst in Edegem zullen Cronos medewerkers hun kennis delen over key competences waarmee de studenten achteraf zelf aan de slag kunnen gaan en wat mooi staat op hun CV. De 180 studenten kunnen kiezen uit verschillende sessies: van solliciteren, digitale marketing en video, tot blockchain en artificiële intelligentie. 

"We staan er telkens van versteld hoe groot het sociaal engagement is van onze medewerkers. Tijdens dit congres delen we onze kennis met studenten. Voor ons is het vanzelfsprekend omdat wij in een kennisomgeving werken. Dit is dan ook de kracht van de groep. Het concept biedt heel wat mogelijkheden om onderwijs en bedrijven dichter naar elkaar toe te brengen, inzichten te krijgen en van elkaar te leren. , vertelt Veerle Rovers - De Cronos Groep. 

"We kunnen héél veel van elkaar leren door slimme en creatieve partnerships op te zetten! Zo creëren we heel wat mogelijkheden en krijgt iedereen de kans om waardevolle competenties te ontwikkelen.", zegt Nik Lippens - leerkracht tweedekansonderwijs. 

Bij De Cronos Groep zit ondernemen in het DNA van de mensen. Er is namelijk ruimte om met je idee, je passie en je droom aan de slag te gaan. Slaagkansen van mensen én van bedrijven gaan spectaculair omhoog als er een netwerk is dat steunt, aanmoedigt, adviseert en investeert. Daarnaast staat De Cronos Groep voor menselijk kapitaal. Diverse competence centers zijn experten in hun eigen domein. Vanuit deze domeinen worden er sleutels aangereikt die deuren naar een succesvolle toekomst kunnen openen. 

Over Give a Day
Give a Day vzw geeft ‘goesting’ aan vrijwilligers, scholen, bedrijven, verenigingen en lokale besturen om samen maatschappelijke uitdagingen aan te pakken via vrijwilligerswerk om zo hun positieve impact op de samenleving te vergroten.

Katrien Hennin

PR Manager, De Cronos Groep

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over De Cronos Groep

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden. 

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 6500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier. Neem contact op met

Veldkant 33A 2550 Kontich

+32 3 450 80 30

info@cronos.be

www.cronos-groep.be